Transport

Lokal transport

Tog

Lufttog holder foran begge terminaler. Det tager 22 minutter at komme til Brisbanes centrum med toget. Toget stopper mange gange.

Bil og bus

Lufthavnen ligger på Gateway Motorway, omkring 13 kilometer øst for Brisbanes centrum. Fra lufthavnen et det meget let at komme til Brisbane.

Coachtrans Australia (tlf.: +61(0)7 3358 9700) er den eneste bus fra lufthavnen til Brisbanes centrum. Busserne bringer dig til din destination i Brisbane, på Gold Coast, eller til Cruise Terminal. På Coachtrans Australia skranke vil du være i stand til at få flere oplysninger.

Biludlejning Brisbane Lufthavn

Du kan finde biludlejningsfirmaer på begge terminaler (Avis, Budget, Europcar, Hertz, Thrifty og Redspot). Du kan også lave en reservation på forhånd med EasyTerra, denne hjemmeside sammenligner flere selskaber og deres priser på sammen tid.

Taxa

Taxaer er til rådighed foran begge terminaler. Du kan reservere en taxa med Black and white Cabs (tlf.: +61 (0)133 222), eller Yellow Cab (tlf.: +61 (0)131 924).

Lufthavnsparkering

For at hente og sætte passagerer af, er der de følgende servicer: ParckQuick: 15 minutters parkering for AUD 2; ParkShort: 4 timers parkering for AUD 22 og ParkLong for mere end 4 timers parkering. 7 dages parkering koster AUD 100. For langtidsparkering er der en særlig hurtigservice til rådighed kaldet "Parkvalet". Der er særlige reserverede parkeringspladser for handicappede.