Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen direkte tog til lufthavnen. Victoria Park Transfer Station er let tilgængeligt med offentligt transport (se nedenfor).

Bil og bus

Lufthavnen ligger omkring 12 kilometer fra Perth centrum på Great Eastern motorvejen. Fra Perth tager du Tonking motorvejen og Horrie-Miller Drive til den internationale terminal. Indenrigsterminalerne ligger på Brearly Avenue, gennem Tonking Highway. Lufthavnen er tydeligt angivet på store grønne vejskilte.

Der er flere busforbindelser, der kører til og fra lufthavnen. Perth Lufthavn Connect Bus Service kører fra terminalerne til flere steder i Perth. For mere information og bestilling af busbilletter, kig venligst på deres hjemmeside. En enkelt tur ind til centrum, koster AUD 15 fra T2 og T3. Fra T1 koster det AUD 18. Der er også flere bybusser (bus 36, 37 og 40) fra T2 og T3 til Perth. For mere information om bybussernes tidsplaner, kan du besøge deres hjemmeside.

Biludlejning Perth Lufthavn

Biludlejningsfirmaer ligger i stueetagen af T1, T2 og T3: Avis, Budget, Europcar, Hertz, Thrifty og Redspot. Du kan også bestille en udlejningsbil på EasyTerra, denne hjemmeside sammenligner adskillige biludlejningsfirmaer og deres priser samtidig.

Taxa

Taxaer er til rådighed foran terminalerne. En tur til Perth koster omkring AUD 30 fra T2 og T3. Fra T1 koster det AUD 35. Hertil kommer, at du betaler et tillæg på AUD 2. Taxachauffører vil bede dig om at betale på forhånd.

Lufthavnsparkering

Alle terminaler har flere parkeringspladser. Korttidsparkering og langtidsparkering, men også Fasttrack og Regional Parking. 4 timers kort- og langtidsparkering koster omkring AUD 10. En dags parkering på Regional, koster AUD 6,90. Connect pendulbusser kører til og fra parkeringspladser.