Transport

Lokal transport

Tog

Hvis du gerne vil rejse til det vestlige New Zealand med tog, tager lufthavnens bus dig til Mt Eden station. Hvis du vælger at rejse sydpå, vil en anden bus tage dig til Papatoetoe station (se nedenfor).

Bil og bus

Lufthavnen ligger omkring 21 kilometer sydvest for byen Auckland. Du kan tage motorvejene 20A og 20B for at komme dertil. Uden for myldretiden vil det tage dig 40 minutter at komme til Auckland og 20 minutter til Manukau.

Der er en særlig busservice fra Citybus, der afgår hver 15.minutter. Airbus Express bringer dig til Aucklands centrum døgnet rundt. Busservicer 375 og 380 kører fra lufthavnen til centrene af Botany og Manukau. For mere information og køreplaner kig på MAXX rejseinformation (tlf.: +64(0)9 366 6400).

Biludlejning Auckland Lufthavn

Der er biludlejningsfirmaer på begge terminaler: Avis, Europcar, Hertz, Thrifty en Budget. Du kan lave en reservation på forhånd med EasyTerra, denne hjemmeside sammenligner adskillige biludlejningsfirmaer og deres priser.

Taxa

Taxaer står til rådighed på begge terminaler. En tur til Auckland koster omkring NZD 70. Pendulbussen koster omkring NZD 35 per person.

Lufthavnsparkering

Der er en tilstrækkelig mængde af kort- og langtidsparkeringsfaciliteter til rådighed i gåafstand fra begge terminaler. En dag på korttidsparkeringspladsen koster NZD 32. Hvis du gerne vil parkere din bil i 7 dage vil det koste NZD 100. For mere information om parkering i Auckland lufthavn, send venligst en mail til parking@aucklandairport.co.nz.