Services

Servicer

Hoteller

Sudima Hotel Grand Chancellor (tlf.: +64(0)3 358 3139) er fem minutters gang fra terminalen. Andre muligheder lige ved lufthavnen er: Copthorne Hotel Commodore (tlf.: +64(0)3 962 9850) og Russley Hotel og Villas (tlf.: +64(0)3 358 6500). I Ankomsthallen er en Rejse- og Informationscenter, hvor du kan få information om hoteller. For flere hoteller og for at reservere online kan du gå til Booking.com. De har et stort udvalg af hoteller med stor internet priser.

Butikker og restauranter

Der er mange barer, cafeer og restauranter i begge terminaler. Der er også et stort udvalg af butikker.

Bagage

Du kan opbevare bagage på Bagageopbevaring (tlf.: +64(0)3 353 7040) ved siden af rejse- og Informationscenteret i begge terminaler. Prisen er NZD 5.00–NZD 8.00 per kuffert om dagen. Informationscenteret er skranken for tabte og fundet genstande. Du kan høre mere om forlagt bagage gennem e-mail.

Information

I begge terminaler er der et Rejse- og Informationscenter, dette er ikke kun stedet for at få information om lufthavnen, men også for hotelreservationer, offentlig transport, seværdigheder, osv.. Faktisk er det et komplet rejsebureau.

Forretning

Rejse- og Informationscenteret tilbyder businessservicer såsom telefon, fax og kopiering. For leje af kontorer og/eller mødelokaler, kan du kontakte International Antarktis Center (tlf.: +64(0)3 353 7798) eller Sudima Hotel Grand Chancellor (se Hoteller).

I begge terminaler kan du finde lounges fra flyselskaber på første sal. 

Faciliteter for handicappede

Christchurch Lufthavn har fremragende tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer, toiletter og brusere. Hæveautomater er udstyret med blindskrift. Lige foran terminalen er der parkeringspladser reserveret til handicappede. Yderligere information får gennem Rejse- og Informationscenteret.

Andre servicer

I terminalen er der mange banker, vekselkontorer og hæveautomater. Rejse- og Informationscenteret fungerer også som et postkontor. I begge terminaler kan du finde et legehjørne for børn. Hvis du er nødt til at vente længe på dit næste fly, er et besøg på den Internationale Antarktis Center mest givende. Det ligger 5 minutters gang fra terminalen.