Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i La Paz Lufthavn. De nærmeste hoteller ligger et par kilometer øst for lufthavnen, såsom Ritz All Suites Hotel‎ (tlf.: +591(0)2 243 3131) og Hotel Rosario (tlf.: +591(0)2 2451 658). Andre hoteller i La Paz omfatter Hotel Europa (tlf.: +591(0)2 231 5656) og Hotel Camino Real‎ (tlf.: +591(0)2 244 1515). For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg til konkurrencedygtige internetpriser.

Butikker og restauranter

La Paz International Lufthavn har en hel del af spise- og drikkefaciliteter, herunder en restaurant, (snack) barer og isbarer. Der er en toldfri butik i den internationale Afgangshal, men udover dét, vil du primært finde souvenirs i lufthavnen.

Bagage

Der er skabe til at opbevare din bagage. Skranken til tabte og fundne genstande kan findes kan findes i nærheden af bagageudleveringsområdet.

Information

I den centrale hal er der en informationsskranke til forespørgsler om El Alto Lufthavn, flytider og lufthavnsservicer. Der er også et turistkontor, hvor du ikke kun kan få brochurer om steder for at besøge, men også booke et hotelværelse.

Forretning

Der er tre VIP-lounges i El Alto Lufthavn, der tilbyder grundlæggende faciliteter som fax og fotokopiering. Omfattende business faciliteter tilbydes af byens større hoteller, herunder Ritz Hotel (se Hoteller), som har møde- og konferencelokaler til rådighed. 

Faciliteter for handicappede

La Paz Lufthavn har god tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer og toiletter.

Andre servicer

Du kan finde adskillige banker i La Paz Lufthavn: Mercantil Santa Cruz, Mutual la Primera, Banco de Crédito, Banco Nacional de Bolivia og Banco Bisa. Der er også vekselkontorer og hæveautomater i den internationale terminals Ankomsthal. Adskillige rejsebureauer er også til stede i Ankomsthallen, både i den internationale terminal og indenrigsterminal. Førstehjælpsstationen kan findes i den internationale terminals Ankomsthal.