Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse mellem lufthavnen og Belo Horizonte.

Bil og bus

Lufthavnen ligger 45 kilometer nord for byens centrum. Terminalen er let tilgængelig med udlejningsbil: fra Belo Horizontes centrum tager du først MG-404 og derefter MG-010, som fører direkte til lufthavnen. Vejen til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Der er en regelmæssige busforbindelse til Belo Horizontes centrum, men disse busser kan være overfyldte, og dermed ikke megen plads til din bagage. Du må hellere tage den særlige pendulbus Conexão Aeroporto mellem lufthavnen og byen, og som bliver administreret af busselskabet Unir (tlf.: +55(0)31 3663 8000).

Biludlejning Belo Horizonte Lufthavn

Otte biludlejningsfirmaer er til stede i Belo Horizonte Lufthavn: de internationale udlejningsfirmaer Avis, Budget og Hertz, og de lokale udbydere Localiza, Lokamig, Unidas, Locaralpha og Movida. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af servicen, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud. 

Taxa

Ligesom i nogle andre brasilianske lufthavne er der to typer taxaer: 'almindelig' (comum) og 'speciel' (especial). Regn med cirka 80 real med en almindelig taxa og 90 real med en speciel taxa for en tur til Belo Horizontes centrum. 

Lufthavnsparkering 

Uden for terminalen ligger et stort udækket parkeringsplads. Du betaler 4 real for den første time, 3 real for den anden time, og derefter 2 real per time. Prisen for en dag er 30 real for den første dag, og derefter 26 real om dagen.