Transport

Lokal transport

Tog

Metrostationen Aeroporto er ikke direkte forbundet med terminalen, men ligger lige overfor. Du kan hurtigt komme til Porto Alegres centrum med metro, men der er meget lidt plads til bagage. 

Bil og bus

Lufthavnen ligger kun 10 kilometer fra Porto Alegres centrum. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil gennem Avenida dos Estados.

Adskillige busser kører fra busstationen til Porto Alegres centrum. Du kan købe billetter til langdistancebusser (Veppo, tlf.: +55(0)51 3328 0699) i en skranke i Ankomsthallen. 

Biludlejning Porto Alegre Lufthavn

Der er seks selskaber, der udlejer biler i Porto Alegre Lufthavn: to internationale selskaber, Avis og Hertz; de lokale udbydere Localiza, Locar Alpha, Movida og Unidas. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af den service, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud. 

Taxa

Taxaer fra selskabet COOTAERO (tlf.: +55(0)51 3342 5000) kører til og fra Porto Alegre Lufthavn. Dette firma arbejder med faste priser, og udover portugisisk, kan chaufførerne i det mindste tale engelsk.

Lufthavnsparkering 

Et stort parkeringshus er direkte forbundet med terminalen og udenfor er der også en udendørsparkeringsplads. Du betaler 5,00 real for den første halve time; 7,00 real for den første time; og bagefter 2 real pr. time. Dagsprisen er 30 real.