Transport

Lokal transport

Tog

Metrostationen ligger i nærheden, selvom det ikke er direkte forbundet med terminalen. Recifes metronetværks Syd linje tager dig hurtigt til byens centrum.

Bil og bus

Recife Lufthavnen ligger 11 kilometer syd for byens centrum. Fra byen er lufthavnen let tilgængelig med udlejningsbil via motorvejen BR-101. Frakørslen til lufthavnen ligger omkring 1 kilometer længere ude fra universitetsområdet, som du kan se på højre hånd. Vejen til lufthavnen er skiltet. Lufthavnen ligger også tæt på stranden i Boa Viagem (omkring 2 kilometer; mere fjerntliggende hoteller ligger højst 8 kilometer fra lufthavnen).

Minibusser (linje 42) har en regelmæssige service til Recife via Avenue Conselheiro Aguiar (parallelt med stranden).

Biludlejning Recife Lufthavn

Kun et internationalt biludlejningsselskab er til stede i Recife Lufthavn: Avis. De andre er lokale udbydere: Localiza, Locar Alpha, Movida, Unidas og Transnet. Du kan også bestille din udlejningsbil på forhånd ved hjælp af den service, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

Der er findes to slags taxaselskaber i Recife Lufthavn: 'normale' og 'specielle'. Sidstnævnte har flere luksusbiler, men det er naturligvis dyrere. På taxaskranken er der et skilt, der viser prisen. Sørg for at aftale en pris på forhånd med chaufføren.

Lufthavnsparkering 

Lige foran terminalen ligger et stort (og ejendommeligt designet) parkeringshus med plads til mere end 2000 biler. På taget er der blevet anlagt en slags terrasse. De første 20 minutter er gratis, den næste time koster 4,00 real og derefter 2,00 real pr. time. Dagspris for den første dag er 30,00 real og derefter 20,00 real.