Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til Rio de Janeiro Galeão Lufthavn.

Bil og bus

Lufthavnen ligger 20 kilometer nord for Rio de Janeiros centrum. Lufthavnen ligger på en ø, og derfor er der ikke mange måder at komme fra Rio til lufthavnen. Du kan enten tage Linha Vermelha eller Avenida Brasil (motorvej BR-101). Vejen til lufthavnen er tydeligt skiltet på begge veje som Aeroporto Internacional Antonio Carlos Jobim.

Regelmæssige busser opretholder forbindelse med Rio de Janeiros centrum, men vi anbefaler, at du tager en af ekspresbusserne. Busser fra Empresa Real kører til Santos Dumont Lufthavn, Rios businesscentrum og strandene i Copacabana.

Biludlejning Rio de Janeiro Galeão Lufthavn 

I begge terminalers ankomsthaller kan du finde biludlejningsfirmaernes skranker. Der er fem udlejningsfirmaer: de internationale udlejningsfirmaer Avis, Hertz og National, og de lokale udlejningsfirmaer Localiza og Unidas. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af den service, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud. 

Taxa

Der er et enormt antal taxaer uden for Ankomsthallen. For at undgå at blive plaget af snesevis af taxachauffører, må du hellere bestille en taxa på turistkontorets skranke i Ankomsthallen. Du betaler en fast pris, som ikke ændres, selvom din taxa sidder fast i den til tider travle trafik i Rio de Janeiro. Turen til Rios centrum tager omkring 45 minutter (uden for myldretiden).

Lufthavnsparkering

I begge terminaler er der store parkeringshuse og parkeringspladser med plads til korttids- og langtidsparkering. Mere information om parkering i Rio de Janeiro Galeão Lufthavn kan fås via telefonnummer +55(0)21 398 4597.