Services

Servicer

Hoteller

Der er et hotel i Santiago Lufthavn: Holiday Inn Express Santiago Airport (tlf.: +56(0)2 799 9900), som er direkte forbundet med terminalen. Andre hoteller i nærheden af lufthavnen er Hotel Diego de Almagro Aeropuerto (tlf.: +56(0)2 230 5600), Best Western Hotel Los Espanoles (tlf.: +56(0)2 232 1824), Crowne Plaza Hotel Santiago (tlf.: +56(0)2 638 1042) og Sheraton Santiago Hotel og Convention Centre (tlf.: +56(0)2 233 5000). For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser.

Butikker og restauranter

Der er et stort antal butikker i Santiago Lufthavn. Der er over 70 butikker, herunder fire toldfri butikker. Der er også mere end tyve restauranter, caféer og (snack) barer, herunder nogle internationale kæder som Starbucks, men også steder, der serverer chilenske specialiteter.

Bagage

Du kan kun opbevare din bagage (i bagagebokse eller deponerer det i en bagageskranke) i den internationale flyterminal. I begge terminaler kan du finde skranker til tabte og fundne genstande.

Information

Både i Ankomst- og Afgangshallerne (tlf.: +56(0)2 690 1752/3) kan du finde en informationsskranke til forespørgsler om Santiago Lufthavn, flytider og lufthavnsservicer. Lufthavnens ansatte går også rundt. Der er også en turistinformationsskranke i Ankomsthallen i den internationale terminal.

Forretning

Der er et businesscenter (tlf.: +56(0)2 690 1752) i den internationale terminal, der tilbyder faciliteter som videokonferencer, fax, fotokopiering og internet. Her kan du også leje et mødelokale (maks. kapacitet til 40 personer). Derudover har Santiago Lufthavn adskillige VIP-lounges. Omfattende business faciliteter tilbydes af Holiday Inn (se Hoteller).

Faciliteter for handicappede

Santiago Lufthavn har fremragende tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer og toiletter (herunder braille-kontrolknapper) og lavtsiddende telefoner.

Andre servicer

Du kan finde pengeinstitutter (Banco Santander og Banco Santiago), vekselkontorer og hæveautomater spredt rundt om i terminalerne. Inden for terminalen er der også et postkontor, internetcaféer, et apotek, en Førstehjælpsstation (i stueetagen, international terminal) og endda en tandlægeklinik. Trådløst internet (Wi-Fi) er tilgængelig på restauranter og caféer.