Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til Bogotá Lufthavn.

Bil og bus

Bogotá International Lufthavn ligger 13 kilometer nordvest for byens centrum. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil via Calle 26 (også kaldet Avenida El Dorado), som fra byens centrum fører direkte til lufthavnen. 

Bogotás express busservice (TransMilenio) er forbundet med lufthavnen siden 2011. På ingen tid vil disse store og moderne busser bringe dig til næsten enhver destination af interesse for turister i den colombianske hovedstad.

Biludlejning Bogotá Lufthavn

Du kan udleje biler i Ankomsthallen ved begge terminaler. I Bogotá Lufthavn er der tre udlejningsfirmaer til stede: Budget, Dollar og Flash Rent-a-Car.

Taxa

Der er to måder at køre med en taxa i Bogotá Lufthavn. Du kan bare stige ind i en taxa og sørge for, at taxameteret er slået til, og at taxachaufføren ikke kører en omvej. Ved taxaskranken i Ankomsthallen kan du også købe en billet til en destination du vælger. Du betaler den oplyste pris på billetten, skønt alle taxachauffører vil værdsætte drikkepenge. Hold øje med 'hjælpsomme' mænd, der ønsker at sætte din bagage i bagagerummet. De forlanger ofte ublu priser for denne enkle opgave.

Lufthavnsparkering 

Der er afdækket parkeringspladser uden for terminalbygningen. Pendulbusser forbinder langtidsparkeringspladser, der ligger længere ude fra terminalen.