Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til lufthavnen.

Bil og bus

Quito Lufthavn ligger i den ecuadorianske hovedstads nordlige forstæder, omkring 7 kilometer fra byens centrum. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil. Avenida 10 de Agosto løber nord for byens centrum og bliver til Avenida de la Prensa, der fører til lufthavnen. 

Adskillige busser kører fra lufthavnen til Quitos centrum. Fra terminalens udgang er der et busstoppested på tværs af gaden. Busser med destinationen 'Amazonas' eller 'Juan Leon Mera' kører til La Mariscal (hvor du finder mange hoteller); busser med skiltet 'La Marin', kører til den gamle bymidte.

Biludlejning Quito Lufthavn

I Ankomsthallen kan du finde biludlejningsfirmaernes skranker. Tre udlejningsfirmaer er til stede i Quito Lufthavn: Avis, Budget og Localiza. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af den service, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

Uden for Ankomsthallen holder der mange taxaer. Nogle taxachauffører opererer med faste priser til forskellige destinationer i byen, andre bruger et taxameter. Sørg for at aftale med chaufføren, hvordan du vil blive opkrævet. En tommelfingerregel er, at hvis taxaen ikke er udstyret med et taxameter, eller taxachaufføren ikke ønsker at slå det til, så skal du aftale en klar pris på forhånd.

Lufthavnsparkering 

Uden for terminalen er der en parkeringsplads, der kan rumme omkring 300 biler.