Services

Servicer

Hoteller

Der er et hotel i Lima Lufthavn, Ramada Costa Del Sol Lima Airport Hotel (tlf.: +51(0)1 711 2000). Andre hoteller i nærheden af lufthavnen omfatter Hotel San Antonio Abad (tlf.: +51(0)1 447 6766) og Manhattan Inn Airport Hotel (tlf.: +51(0)1 260 7651). For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser.  

Butikker og restauranter

Der er et stort udvalg af restauranter, cafeer, (snack) barer og butikker, der kom til efter renoveringen af Lima Lufthavn i 2005. Souvenirbutikker, toldfri butikker og typiske peruvianske produkter kan findes på Perú Plaza. Der er også et stort antal af spise- og drikkefaciliteter, herunder et sted, der vil blive værdsat af rygere: ikke et trangt og trist lille værelse med røg, men en rigtig ryger bar.

Bagage

Du kan opbevare din bagage i skabe eller afleverer det ved en skranke (tlf.: +51(0)1 517 3217). Du kan også få din bagage pakket ind i plastik. 

Information

Spredt rundt om terminalen kan du finde adskillige informationsskranker (tlf.: +51(0)1 517 3203) til forespørgsler om Lima Lufthavn, flytider og lufthavnsservicer. Der er også et turistkontor i Ankomsthallen.  

Forretning 

Der er adskillige VIP-lounges til passagerer på Business Class og First Class. Her kan du ikke bare få noget at drikke og spise, men også læse internationale aviser, faxe, fotokopiere og bruge internettet. Trådløst internet er naturligvis til rådighed i disse lounges. For flere business faciliteter, såsom udleje møderum eller konferencelokaler, skal du henvende dig til Ramada Airport Hotel eller Manhattan Inn Airport Hotel (se Hoteller).

Faciliteter for handicappede

Lima Lufthavn har fremragende tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer, toiletter og også lavtsiddende telefoner. Hertil kommer, at parkeringspladser, i nærheden af terminalens indgang, er blevet reserveret til handicappede rejsende.

Andre servicer

Du kan finde banker, vekselkontorer og hæveautomater spredt rundt om i terminalerne. På Telefonica kontoret i den centrale hal, kan du faxe, fotokopiere og foretage internationale telefonopkald. Der er også et postkontor, et apotek, internetcafeer og muligheder for at leje mobiltelefoner. Der er en Førstehjælpsstation (Sanidad Aérea) i indenrigsterminalens Ankomsthal.