Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til Montevideo Lufthavn

Bil og bus

Montevideo Lufthavn ligger 15 kilometer øst for byens centrum. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil: Avenida Italia fører direkte til lufthavnen. Vejen er tydeligt skiltet.

Adskillige faste busforbindelser kører fra lufthavnen til byens populære strand Playa de Los Pocitos og til den gamle by (Ciudad Vieja). De fleste busser har deres endestation på Baltasar Brum busstationen.

Biludlejning Montevideo Lufthavn

I Ankomsthallen kan du finde biludlejningsfirmaernes skranker. Fire udlejningsfirmaer er til stede i Montevideo Lufthavn: Avis, Budget, Hertz og Europcar. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af den service, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

Officielt er der kun et taxaselskab i Montevideo Lufthavn, Taxi Aeropuerto de Carrasco (tlf.: +598(0)2 604 0323). Du kan bestille en taxa tæt på en skranke i nærheden af bagageudleveringsområdet, men du kan også gøre det online. Check hjemmesiden for (faste) priser til forskellige destinationer i og omkring Montevideo.

Lufthavnsparkering 

Under opførelsen af den nye terminal blev en ny parkeringsplads også bygget. Det er p-pladser til mere end 1200 biler. Det ligger lige uden for terminalbygningen.