Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i Sharm el-Sheikh Lufthavn, men der er adskillige hoteller og resorts på stranden tæt på lufthavnen. Hoteller i nærheden af lufthavnen omfatter Hilton Sharks Bay Resort‎ (tlf.: +20(0)69 360 3333), Savoy Sharm el-Sheikh Hotel (tlf.: +20(0)69 360 2500) og Tropicana Grand Oasis (tlf.: +20(0)2 2268 0903). For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser. 

Butikker og restauranter

Sharm el-Sheikh Lufthavn har kun et begrænset antal af spise- og drikkefaciliteter og butikker. 

Bagage

Du kan ikke opbevare din bagage i Sharm el-Sheikh Lufthavn. For tabte og fundne genstande, skal du henvende dig til informationsskranken.

Information

I den centrale hal finder du en informationsskranke til forespørgsler om flytider og lufthavnsservicer. Vel og mærke, hvis det er bemandet.

Forretning 

Der er en VIP-lounge i Terminal 1 (tlf.: +20(0)69 362 3304). Ud over det, er der ikke business faciliteter i Sharm el-Sheikh Lufthavn. Til dette formål skal du henvende dig til de større resorts, såsom Hilton Resort (se Hoteller), som for eksempel har møde- og konferencelokaler til rådighed.

Faciliteter for handicappede

Sharm el-Sheikh Lufthavn har begrænset adgang for handicappede. Der er kørestolsramper, men ingen tilpassede toiletter. Dette kan ændre sig med åbningen af Terminal 3 i 2012.

Andre servicer

Der er nogle vekselkontorer og hæveautomater i den centrale hal. Du vil også finde informationsskranker og rejsebureauer.