Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til Sharm el-Sheikh Lufthavn.

Bil og bus

Lufthavnen ligger 18 kilometer nordøst for Sharm el-Sheikh og 10 kilometer fra den populære Na'ama Bay strand. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil. Lufthavnen ligger på El-Salam Vej, der fører til Na'ama og fortsætter til Sharm el-Sheikh. Vejen er ganske trafikeret; som et alternativ kan du tage ringvejen.

Officielt er der en minibus, der forbinder lufthavnen med Sharm el-Sheikh, med det står ikke klart, om der virkelig findes sådan en bus.  

Biludlejning Sharm el-Sheikh Lufthavn

I Ankomsthallen er der ingen biludlejningsskranker. Sixt har en repræsentant i Ankomsthallen. Andre biludlejningsfirmaer har skranker på hoteller i nærheden af lufthavnen, såsom Avis, Budget og Hertz. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af den service, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud. 

Taxa

Uden for Ankomsthallen er der ingen taxaer. Hvis du går ud på gaden gennem parkeringspladsen, vil du blive kontaktet af taxachauffører. Den officielle pris til Na'ama Bay er 40,00 egyptiske punds. Det er allerede en høj pris for en fem minutters tur, men chaufførerne vil spørge om flere penge. Du er nødt til at forhandle hårdt og blive enige om en pris. 

Lufthavnsparkering 

Uden for terminalen er der en parkeringsplads med plads til korttids- og langtidsparkering. Vi fraråder at lade din bil her om natten.