Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller på lufthavnsområdet. Det nærmeste og bedre hoteller er beliggende i Nairobi: Hilton Nairobi Hotel (tlf.: +254(0)20 250 000), Grand Regency Hotel (tlf.: +254(0)20 211 199), Fairview Hotel (tlf.: +254(0)20 288 1000) og Nairobi Serena Hotel (tlf.: +254(0)20 282 2000).

Butikker og restauranter

Der er et par restauranter, snackbarer og cafeer. Simba Restaurant på øverste etage er populært, det giver en fantastisk udsigt over flyvningsoperationer. Kaffe elskere tager til Java Coffee House, nær Gate 14. Desuden er der sodavand og slikmaskiner. Der er et stort antal butikker, mange toldfri butikker, men også butikker med afrikanske souvenirs, tøj og smykker. Der er også en butik, der specialiserer sig i kenyansk kaffe.

Bagage

På bagagehåndteringsområde er der en skranke, hvor man kan opbevare bagage. Skranken for tabte og fundet genstande er placeret på den generelle informationsskranke.

Information

I begge terminaler er der et kontor fra Lufthavnens Manager (tlf.: +254(0)20 822 111), desuden er der generelle informationsskranker og rejsebureauskontorer.

Forretning

Bortset fra servicer, der tilbydes i flyselskabernes lounger, er der ingen businessfaciliteter i Nairobi Lufthavn. Internet café ved Gate 9 (Chapex Travel Services) tilbyder også fax og kopieringsfaciliteter. Omfattende faciliteter, herunder mødelokaler og lokaler til konferencer, findes på de store businesshoteller i Nairobi (se under Hoteller).

Faciliteter for handicappede

Nairobi Lufthavn er moderat tilgængeligt for handicappede. Alle elevatorer er blevet tilpasset for kørestolsbrugere, men ellers er servicen ikke særlige imponerende. For assistance, kontakt en af informationsskrankerne.

Andre servicer

Der er vekslingskontorer, banker og et postkontor i hele terminalen. I den Internationale Ankomsthal er der en Barclays Bank med en hæveautomat. Der er en Førstehjælpspost, for lægehjælp kontakt en af informationsskrankerne. Ved Gate 9 er der en internetcafe, og trådløst internet er tilgængeligt på et par steder, herunder ved Gate 10. Ved Gate 11 er der en legeplads.