Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til Nairobi Lufthavn.

Bil og bus

Lufthavnen ligger 16 kilometer sydøst for Nairobi og er let at nå. Følg vejen til badebyen Mombassa, A-104, Mombassa Motorvejen, efter forstaden i Embakasi er der klare skilte, der viser vejen til lufthavnen.

Der er busser foran terminalbygningen, KBS buslinje 34 afgår meget ofte til centrummet af Nairobi. Riverside Pendulservice mellem Nairobi, Arusha og Moshi i Tanzania, standser ved lufthavnen. Pladser på denne bus skal reserveres på forhånd!

Biludlejning - Nairobi Jomo Kenyatta International Lufthavn

Der er mange biludlejningsselskaber i Nairobi Lufthavn, ud over lokale virksomheder, er der internationale selskaber: Avis, Budget, Europcar og Hertz. Du kan også bestille en bil i forvejen på EasyTerra, som giver en sammenligning af flere udbydere.

Taxa

Den sikreste måde at komme fra lufthavnen til Nairobi er med taxa. Umiddelbart efter Told, er der en skranke, der sælger taxabilletter for en fast pris. Du kan også gå udenfor, men kenyanske chauffører er kendt for at kræve overpriser. En tur med taxa til centrummet af Nairobi tager omkring en halv time, udenfor morgen- og aftensmyldretiden, og koster omkring 800-1.000 shilling. Kenatco Cab (tlf.: +254(0)20 21561) er et godt taxaselskab.

Parkering

Både korttidsparkering og langtidsparkering er placeret ved siden af terminalbygningen. Information om parkeringspriser er ikke tilgængelig.