Services

Servicer

Hoteller

I nærheden af Langkawi Lufthavn ligger One Hotel Helang (tlf.: +60(0)4 955 3030). Andre hoteller i nærheden af lufthavnen inkluderer Langkawi Lagoon Resort‎ (tlf.: +60(0)4 955 8181), Meritus Pelangi Beach Resort & Spa‎ (tlf.: +60(0)4 952 8888) og Frangipani Langkawi Resort & Spa (tlf.: +60(0)4 952 0001).

Butikker og restauranter

Shopping er en af hovedattraktionerne på Langkawis da hele øen er toldfri. Du vil finde nogle toldfrie butikker i terminalen, men der er mere i det store nærliggende indkøbscenter. Der er en dejlig butik, der kun sælger produkter lavet af chokolade. Der er også nogle spise- og drikkefaciliteter i Langkawi Lufthavn.

Bagage

Du kan ikke opbevare din bagage i Langkawi Lufthavn. Der er en skranke til tabte og fundne genstande i den centrale hal.

Information

For forespørgsler om Langkawi Lufthavn, flytider og lufthavnsservicer, kan du henvende dig til Lufthavnens Information i den centrale hal. 

Forretning 

Langkawi Lufthavn har en VIP lounge. Omfattende business faciliteter tilbydes af det nærliggende Mahsuri International Udstillingscenteret og øens resorts (se Hoteller). Nogle resorts udlejer møderum og/eller konferencelokaler. 

Faciliteter for handicappede

Langkawi Lufthavn har god tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer og toiletter og også lavtsiddende telefoner.

Andre servicer

Kun Maybank har en filial i Langkawi Lufthavn. Der er også nogle hæveautomater. I Ankomsthallen finder du nogle rejsebureauer. Trådløst internet (Wi-Fi) er til rådighed i lufthavnen.