Services

Servicer

Hoteller

Der er et hotel i Malé Lufthavn, Hulhule Island Hotel (tlf.: +960 333 0888). Der er adskillige hoteller og feriecentre på Maldiverne, og i hovedstaden vil du finde nogle luksushoteller, herunder Shangri-La Traders Hotel Male (tlf.: +960 3300 888), The Boutique Inn at Villa Shabnamee (tlf.: +960 334 1002) og The Wave Hotel & Spa (tlf.: +960 300 1818). For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser. 

Butikker og restauranter

Der er et stort antal butikker, både i terminalen og uden for bygningen, herunder mange toldfri butikker, der sælger elektronik, designer tøj, og den sædvanlige vifte af kosmetik, tobak og spiritus. Derudover er der en række restauranter, (snack) barer og caféer. 

Bagage

Du kan forhøre dig om forsvundne genstande gennem lufthavnens politi (Sikkerhedskontoret) i Afgangshallen. 

Information

For forespørgsler om Malé International Lufthavn, flytider og lufthavnsservicer, findes der en informationsskranke, både i den internationale afgangshal og i indenrigsafgangshallen. Du vil også finde adskillige rejsebureauer i Ankomsthallen.

Forretning

Bortset fra en VIP-lounge, der tilbyder basale faciliteter såsom fax, fotokopiering og internetadgang, tilbyder Malé Lufthavn ikke business faciliteter. Til dette formål skal du henvende dig til luksus feriecentrene eller hotellerne, der ligger spredt rundt om på Maldiverne, eller hotellerne i hovedstaden (se Hoteller).

Faciliteter for handicappede

Malé Lufthavn har god tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper og tilpasset toiletter. Faciliteterne for handicappede vil blive yderligere forbedret, når lufthavnen er blevet udvidet og moderniseret (se Indledning).

Andre servicer

Het Airport Cyber Café heeft vijf computers met internettoegang. Der er en bank i Malé Lufthavn, Bank of Maldives, hvor man kan veksle penge. Ud over denne bank er der et apotek og en Førstehjælpsstation. Ved siden af cafebutik Mariyaad er der brusere, som du kan bruge gratis. Uden for terminalen er der en udendørs legeplads. Ved indgangen til afgangshallen er der et postkontor og der er også et bederum for muslimer. Lufthavnens Cyber Café har fem computere med internetadgang.