Services

Servicer

Hoteller

Der er et hotel i Lagos Lufthavn, Blue Lodge Hotel (tlf.: +234 709 876 6976). Andre hoteller i nærheden af lufthavnen omfatter Welcome Centre Hotel (tlf.: +234(0)1 271 9254), Havannah Suites and Conference Centre‎ (tlf.: +234(0)1 730 0129) og Sheraton Hotel (tlf.: +234(0)1 497 8660).

Butikker og restauranter

Lagos Lufthavn (i hvert fald i MMA2 terminalen) har et rimeligt antal af spise- og drikkefaciliteter. Der er syv restauranter med afrikanske og internationale retter. Antallet af butikker er begrænset. Souvenirbutikken med nigerianske smykker og træskærerarbejdet har høje priser. I byen, eller andre steder i Nigeria, er souvenirs langt billigere.

Bagage

Du kan ikke opbevare din bagage i Nigeria Lufthavn. Portnere vil kaste sig over dig, men vær forsigtig: aftalt en pris og aldrig slip din bagage af syne.

Information

Der er informationsskranke i Ankomsthallen til spørgsmål om lufthavnen. Du kan også booke et hotel her.

Forretning 

Business faciliteter i Lagos Lufthavn er begrænsede. Til dette formål skal du tage til Sheraton Hotel eller Havannah Conference Center (se Hoteller). Der er også to lounges: VIP-lounge og Executive-lounge (kun for medlemmer, information gennem customercare@mma2lagos.com).

Faciliteter for handicappede 

Den nye terminal MMA2 har god tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer og toiletter. 

Andre servicer

Du kan finde fem banker, vekselkontorer og hæveautomater spredt rundt om i terminalen. Der er også et postkontor, samt en Førstehjælpsstation. Selvom sikkerhedsforanstaltninger er blevet forbedret med ankomsten af terminalen MMA2, bliver du stadig nødt til at være vågen i Lagos Lufthavn: personer, der fremstår som told-medarbejdere eller lufthavnens medarbejdere er ikke nødvendigvis dem, de påstår at være, og kan have til hensigt at fritage dig fra dine penge (eller varer).