Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til Lagos Lufthavn. 

Bil og bus

Lagos Lufthavn ligger 22 kilometer nordvest for byens centrum. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil. Der er en motorvej fra Lagos Lufthavn til byen. Afhængig af trafikken, kan du tilbagelægge afstanden på 30 til 60 minutter.

Biludlejning Lagos Lufthavn 

I Ankomsthallen kan du finde biludlejningsfirmaernes skranker. Du kan udleje en bil fra et af de to internationale udlejningsfirmaer, der er til stede: Avis og Hertz. Husk dog på, at bortset fra nogle motorveje, er vejene i Nigeria i dårlig stand.

Regelmæssige busser og minibusser kører mellem lufthavnen og byens centrum, men de er ofte overflydte og i øvrigt ikke meget sikkert.

Taxa

Taxaer er langt den nemmeste og sikreste måde at rejse fra lufthavnen til Lagos. De kan findes udenfor Afgangshallen, så ved ankomsten skal du først gå op ad trappen. Sørg for at blive enige om en pris på forhånd. Du er seriøst nødt til at forhandle om at få en 'korrekt' pris.

Lufthavnsparkering 

På grund af den nye terminal MMA2, et parkeringshus er blevet bygget. Du betaler 100 naira per time. Prisen for en dag beløber sig til 1500 naira. Parkeringshuset er forbundet med terminalen gennem en korridor.