Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen direkte togforbindelse til lufthavnen, men der er to stationer i nærheden: Manila Let Jernbane station Baclaran og togstationen Nichols. Det er foreslået at udvide den såkaldte gule linje fra let jernbanenettet til lufthavnen. 

Bil og bus

Lufthavnen ligger 7 kilometer syd for centrum af den filippinske hovedstad. Med udlejningsbil kan du komme til lufthavnen fra byens centrum via South Luzon Motorvej. Vejen til lufthavnen er tydeligt skiltet. Husk på, at der ofte er meget trafik i den filippinske hovedstad.

Adskillige busser forbinder lufthavnen med forskellige destinationer i Manila. Nogle busser standser ved alle terminaler, andre kun ved Terminal 3. Såkaldte jeepneys kører også fra lufthavnen til byen og til jernbanestationen Baclaran (se Tog).

Biludlejning Manila Lufthavn

Der er adskillige biludlejningsfirmaer til stede i Manila Ninoy Aquino Lufthavn. Internationale biludlejningsselskaber som Alamo, Avis, Budget, Europcar og Hertz, men også mindre kendte, som Nissan Rent-a-Car, Pacific Blue og Sunshine. Du kan finde udlejningsfirmaernes skranker i Ankomsthallen.

Taxa

I Manila Lufthavn vil du blive kontaktet af folk, der er på udkig efter kunder for deres 'taxa'. Vi anbefaler, at ignorere disse anmodninger. Du må hellere tage en officiel taxa. Du kan bestille en taxa ved en billetluge. En tur til Manilas centrum koster omkring 200 pesos og tager, afhængigt af trafikken, fra 30 minutter til mere end en time. 

Lufthavnsparkering 

Der er udendørsparkeringspladser på de tre internationale terminaler. Der er en fast pris på 35 pesos, uanset hvor længe du parkerer din bil. For at efterlade din bil om natten, skal du betale 50 pesos per nat, men af sikkerhedsmæssige årsager skal du først rapportere dette hos sikkerhedspersonale. Der er en parkeringsplads i nærheden af den nye Terminal 3. Mere information om parkering i Manila Lufthavn via telefonnummer +63(0)2 877 1109, lok. 748.