Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togstation i terminalen. For at rejse med tog til Chennai er du nødt til at gå til motorvejen og tage tunnelen til Tirisulum togstationen. Køb en første klasses billet, fordi resten af toget ofte er overfyldt. En metrostation forventes at blive indviet i 2014, som vil give rejsende mulighed for direkte at tage metroen fra terminalen til Chennai.

Bil og bus

Chennai International Lufthavn ligger 19 kilometer sydvest for byens centrum. Lufthavnen er let tilgængelig med en udlejningsbil, i hvert fald uden for myldretiden, gennem National Motorvej 45. Frakørslen til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Bus 18A forbinder terminalen med Chennais centrum. Regn med 45 minutters rejsetid. Der er også en anden bus med næsten det samme bus nummer, B18, hvilket er lidt dyrere, da det har aircondition.

Biludlejning Chennai Lufthavn  

I Ankomsthallen kan du udleje biler. I Chennai Lufthavn er der tre biludlejningsfirmaer til stede: Avis, Budget og Hertz. De udlejer biler med og uden chauffør. Minimumsalderen for at køre en udlejningsbil er 25 år.

Taxa

Når du forlader terminalen, vil du blive stormet af taxachauffører, der vil have dig som kunde. For at undgå dette kaos, må du hellere bestille en taxa på en af de mange billetkiosker. Derefter vil du blive guidet til en taxa fra det respektive selskab, og du vil ikke blive generet af påtrængende mennesker. En tur med taxa fra lufthavnen til Chennais centrum vil koste omkring 450 rupier.

Lufthavnsparkering

Foran begge terminaler er der parkeringspladser, der giver plads til 600 biler (indenrigsterminalen) og 1000 biler (international terminal). Prisen varierer mellem 60 og 100 rupier.