Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til Delhi Lufthavn.

Bil og bus

Lufthavnen i New Delhi ligger 23 kilometer syd for byen, langs de vigtigste syd forbundne veje fra Delhi. Vejen til lufthavnen er tydeligt angivet.

Der er en bus til centrummet hver 25 minutter, rejsetiden er omkring 50 minutter. Luksusbusser med klimaanlæg kører fra den Internationale Terminal. Der er to busselskaber: Delhi Transport Corporation (grønne-gule busser) og EATS (hvide-blå busser), begge selskaber har deres sidste endestation i New Delhi Jernbanestation. Billetter kan købes og en fast plads kan reserveres på en skranke i Ankomsthallen.

Biludlejning

I Ankomsthallen er der en serviceskranke fra Avis, der tilbyder biler med chauffør (tlf.: +91(0)11 6501 2525). Der er også andre private biludlejningsfirmaer, hvor alle lejer kun biler med chauffør.

Taxa

Foran Ankomsthallen holder der masser af taxaer. Byens største taxaselskab er EasyCabs (tlf.: +91(0)11 4343 4343), i slutningen af turen vil du få en kvittering med antal kørte kilometer, sørg for at kontrollere denne kvittering! Den officielle pris er 15 rupees per kilometer. Desuden er der en skranke fra Delhi Færdselspoliti, hvor du kan købe en billet til en fast pris, som du afleverer til chaufføren i slutningen af turen.

Lufthavnsparkering

I Terminal 2 er der to parkeringspladser, opdelt i premium- og standardparkering, der er en gratis pendulbus mellem parkeringspladserne og terminalbygningen. Prisen for faste parkeringspladser er omkring 60 rupees per fire timer, premium koster dobbelt så meget.