Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i Denpasar Lufthavn, men i nærheden er der flere overnatningsmuligheder. En af de nærmeste er Harris Tuban Hotel (tlf.: +62(0)361 765 255). Andre hoteller i nærheden af lufthavnen inkluderer Ramayana Resort & Spa (tlf.: +62(0)361 751 864), Santika Beach Hotel Bali (tlf.: +62(0)361 751 267) og Holiday Inn Resort Baruna (tlf.: +62(0)361 755 577). For flere hoteller og online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser. 

Butikker og restauranter

Der er mange spisefaciliteter i Bali Denpasar Lufthavn, både i og uden for terminalen. Mange madboder er primært rettet mod rejseguider, taxachauffører og andre, der tilbringer timer i lufthavnen, men der er også filialer af internationale kæder som McDonald’s, KFC, Starbucks og den thailandske kaffebar Black Canyon. Shoppingsområdet består hovedsageligt af souvenirbutikker. Priserne er betydeligt højere end andre steder på Bali.

Bagage

Du kan deponere din bagage i en skranke ved indgangen til den internationale terminal. Det er også kontoret for tabte og fundne genstande. Der er også nogle skabe (ved siden af McDonald’s).

Information

I Ankomsthallen i den internationale terminal og indenrigsterminal er der en informationsskranke til forespørgsler om flytider og lufthavnsservice. 

Forretning 

Der er nogle VIP-lounges i lufthavnen, der tilbyder basale faciliteter som fax, fotokopiering og internetadgang. For mere omfattende faciliteter, herunder møderum og konferencelokaler, skal du henvende dig til et af de større hoteller eller resorts på Bali, såsom Holiday Inn (se Hoteller).

Faciliteter for handicappede 

Bali Denpasar Lufthavn har god tilgængelighed for handicappede. Gatene, Ankomst- og Afgangshallerne og faciliteter er alle beliggende i stueetagen. Der er tilpasset toiletter og i nærheden af terminalen er der reserveret parkeringspladser for handicappede. 

Andre servicer

I gangen mellem de to terminaler kan du finde banker, vekselkontorer og hæveautomater. Der er også et lille posthus, en massageklinik og et apotek. Førstehjælpsstationen kan kontaktes gennem informationsskranken eller gennem en af terminalernes telefoner.