Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen tog på Bali.

Bil og bus

Lufthavnen ligger 13 kilometer syd for den balinesiske hovedstad Denpasar, 3 kilometer fra Kota Beach og 7 kilometer fra Seminyak. Lufthavnen er let tilgængelig med en udlejningsbil, og der er gode veje til både Kota og Denpasar. Dog er disse veje ofte meget befærdet, og turen til Denpasar kan nemt tage en halv time eller mere.  

Uden for terminalen er der busser, der forbinder Denpasar, Kuta og andre populære turiststeder. 

Biludlejning Bali Denpasar Lufthavn 

I ankomsthallen findes biludlejningsfirmaernes skranker. Fire udlejningsfirmaer er til stede i Bali Lufthavn: Hertz, Europcar, Thrifty og Toyota Rent-a-Car. Der er en anden leverandør, Blue Bird, der udlejer biler med chauffør.  

Taxa

Uden for Ankomsthallen er der en skranke, hvor man kan bestille en taxa. Der er fastsatte priser til forskellige destinationer. Du betaler i kiosken og viser din kvittering til taxachaufføren. En prisindikation: Denpasar 70.000-90.000 rupiah, Kuta 45.000 rupiah og Ubud 200.000 rupiah.

Lufthavnsparkering 

Foran terminalen er der en stor parkeringsplads med plads til 2000 biler. Uden for terminalen er der en stor parkeringsplads med plads til mere end 2000 biler.