Services

Servicer

Hoteller

Der er to hoteller i lufthavnen, der begge ejes af Sheraton hotelkæden: Jakarta Airport Hotel (tlf.: +62(0)21 559 0008), der ligger i terminalen, og det firestjernede hotel Sheraton Bandara (tlf.: +62(0)21 559 7777). Lige uden for lufthavnen finder du FM 7 Resort Hotel‎ (tlf.: +62(0)21 559 1177) og Ellia Bandara Hotel‎ (tlf.: +62(0)21 555 0970). Andre hoteller i nærheden af lufthavnen omfatter Hotel Aston Cengkareng‎ (tlf.: +62(0)21 5435 61660), The Batavia Hotel‎ (tlf.: +62(0)21 690 4118) og Shangri-la Hotel Jakarta‎ (tlf.: +62(0)21 570 7440). For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser.

Butikker og restauranter

I den internationale terminal er butikker koncentreret om den såkaldte Plaza Bali. Der er toldfri butikker, filialer af internationale (design) mærker og, selvfølgelig, butikker med typiske indonesiske produkter, herunder batik. Dog er priserne ikke i den lave ende. Det er ofte billigere i byen eller andre steder i Indonesien.

Der er også et stort antal af spise- og drikkefaciliteter i Jakarta Soekarno-Hatta Lufthavn.

Bagage

I Hal D i den internationale terminal finder du bagagebokse og en skranke til at aflevere din bagage. Der er en skranke til tabte og fundne genstande i Ankomsthallen i begge terminaler.

Information

I alle terminaler finder du informationsskranker til forespørgsler om flytider og lufthavnsservicer. Der er også turistskranker i terminal 2 og 3.

Forretning 

Der er adskillige VIP-lounges i Jakarta Lufthavn, hvor du kan faxe, fotokopiere og få adgang til internettet. Sheraton Hotel (se Hoteller) i lufthavnen, tilbyder omfattende business faciliteter, og har møderum og konferencelokaler til rådighed. 

Faciliteter for handicappede

Jakarta Lufthavn har rimelig tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer og toiletter. 

Andre servicer

Der er banker, vekselkontorer og hæveautomater, og i indenrigsterminalen er det et lille posthus. Telefoner kan findes overalt, og du kan foretage gratis lokalopkald fra Afgangshallens venteværelser. Førstehjælpsstationen kan kontaktes gennem informationsskrankerne eller direkte gennem én af telefonerne. Der er også puslerum, stillerum og også bederum for muslimer. Der er en internetcafé i Skynet kaffebar.