Services

Servicer

Hoteller

Der er et hotel i lufthavnen, Golden Tulip Airport Amman‎ (tlf.: +962(0)6 4451 000). Andre hoteller i nærheden af lufthavnen (i Madaba) omfatter Mosaic City Hotel (tlf.: +962(0)5 325 1313) og Salome Hotel (tlf.: +962(0)5 324 8606). Forretningshoteller kan findes i centrum af den jordanske hovedstad, herunder Amman Marriott Hotel (tlf.: +962(0)6 560 7607), Hisham Hotel (tlf.: +962(0)6 464 4028) og Grand Hyatt Amman (tlf.:  +962(0)6 465 1234). For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser.

Butikker og restauranter

Du kan gå på toldfri shopping i Amman Lufthavn. Der er også souvenirbutikker, filialer af internationale tøjmærker og butikker med arabiske specialiteter, herunder kager (kvalmende søde sager). Der er også et godt udbud af restauranter, snack barer og caféer (herunder et Starbucks).

Bagage

Du kan opbevare din bagage i bagagebokse. Skranken til tabte og fundne genstande ligger i ankomsthallen. 

Information

Der er en informationsstand i ankomsthallen (tlf.: +962(0)6 4453 187). Her kan du få information om Amman Lufthavn, flytider og lufthavnsservice. 

Forretning 

Amman Lufthavns to VIP-lounges (ved Royal Jordanian Airlines og Four Seasons hotelkæden) tilbyder, ud over forfriskninger, snacks, internationale aviser og internet adgang, basale faciliteter såsom fax og kopiering. Golden Tulip Airport Hotel tilbyder mere omfattende businessfaciliteter, herunder møderum og konferencelokaler.  

Faciliteter for handicappede 

Amman Lufthavn har god tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer og toiletter. I nærheden af terminalindgangen er der parkeringspladser der er reserveret til handicappede rejsende. I informationskiosken kan du bede om assistance. 

Andre servicer

Der er banker, vekselkontorer og hæveautomater spredt rundt om i terminalen. Trådløst internet (Wi-Fi) er også tilgængelig mod betaling. Førstehjælpsstationen er beliggende i ankomsthallen og kan kontaktes direkte gennem en af de telefoner der er overalt.