Transport

Lokal transport

Tog

Der er endnu ingen togforbindelse til Amman Lufthavn, men det er planlagt at bygge en jernbaneforbindelse mellem lufthavnen og den jordanske hovedstads centrum. Det står ikke klart, hvornår disse planer vil blive til virkelighed. 

Bil og bus

Lufthavnen ligger 32 kilometer syd for Amman, og er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra Ammans centrum tager du motorvejen med vejnummeret 15 mod syd. Frakørsel til lufthavnen er lige før byen Al Jizah og er tydeligt signaleret med skilte. 

Hver 30 minutter (om natten mellem 22.00-07.00 en gang pr. time) en Lufthavn Ekspresbus (tlf.: +962(0)6 592 7665) kører fra lufthavnen til Ammans centrum (Abdali). Turen tager omkring 45 minutter og en busbillet koster 1,50 dinar.

Biludlejning Amman Lufthavn

I ankomsthallen kan du finde skranker for biludlejningsfirmaer. Der er forskellige udlejningsfirmaer til stede i Amman Lufthavn, herunder mange lokale leverandører og to internationale: Budget og Europcar. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af de servicer, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud. 

Taxa

Taxaer i Amman Lufthavn står til rådighed døgnet rundt. Du køber en billet i en kiosk. Der er fastsatte priser, som står tydeligt angivet på et skilt. For reservationer og oplysninger, ringer du på +962(0)6 4451 302. Officielle taxaer er gule med en grøn logo på siden.

Lufthavnsparkering 

I alt er der seks parkeringspladser med en samlet kapacitet på 1400 biler. Parkeringspriser er ekstremt lave. For en hel dags parkering betaler du mindre end 4 dinar.