Services

Servicer

Hoteller

Der er et, forholdsvis simpelt hotel i Chengdu Lufthavn: Airport Hotel (tlf.: +86(0)28 8570 2769). Andre hoteller i nærheden af lufthavnen omfatter Ju Long Airport Hotel (tlf.: +86(0)28 8570 4101), Homeland Hotel Chengdu og Sanpin Business Hotel. For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser.  

Butikker og restauranter

I den gamle terminal er der kun en restaurant (tlf.: +86(0)28 8570 2359), men den består af tre etager. Der er en stor spisesal på første sal, mindre spisestuer på anden sal og en testue på tredje sal. I den nye terminal kan du finde flere caféer og (snack) barer.

Der er også en toldfri butik med en bred vifte af cigaretter, vin og spiritus samt en enorm samling af kinesiske te og andre lokale specialiteter.

Bagage 

Der er en skranke til tabte og fundne genstande (tlf.: +86(0)28 8520 5389) i nærheden af bagageudleveringsområdet i Ankomsthallen. 

Information

Både i Ankomst- og Afgangshallerne i begge terminaler er der informationsskranker. De kan kontaktes gennem det generelle telefonnummer +86(0)28 8570 2649.

Forretning 

I Afgangshallen er der et lille businesscenter med fax, kopimaskiner og computere med internetadgang. 

Faciliteter for handicappede 

Chengdu Lufthavn har rimelig tilgængelighed for handicappede. Den nye terminal har bedre adgang for handicappede. Den nye terminal har bedre adgang for handicappede end den gamle terminal 2. I terminal 2 er der kørestolsramper, tilpasset elevatorer og toiletter.

Andre servicer 

Du kan finde banker, vekselkontorer og hæveautomater spredt rundt om i terminalerne. Der er også frisører, massageklinikker, skopudsere og skranker for turistinformation. Førstehjælpsstationen ligger på Afgangshallens 2F sal. Her finder du også rygerum og lounger. Internetadgang er kun tilgængelig via computerne på Businesscenteret (se Forretning).