Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til Chengdu Lufthavn.

Bil og bus

Chengdu Shuangliu Lufthavn ligger 16 kilometer sydvest for Chengdus centrum. Med en udlejningsbil er lufthavnen let tilgængelig gennem ringvejen G4201. Fra den sydlige del af byen fører Lufthavnens Motorvej (en betalingsvej) til lufthavnen.  

Bybus 303 kører lufthavnen til den nordlige togstation i Chengdu. Pendulbusser kører hvert 20. minut mellem lufthavnen og Chengdu med stop på Minhan Hotel og Lantian Hotel i byens centrum. En busbillet koster 10 Yuan renminbi. Rejsetid er cirka en halv time. 

Biludlejning Chengdu Shuangliu Lufthavn

I Chengdu Lufthavn er der ingen internationale biludlejningsfirmaer til stede, men de lokale udbydere har skranker. Internationale udlejningsfirmaer, såsom Avis, har et kontor i byen.

Taxa

Uden for Ankomsthallen holder der taxaer. De har ikke et taxameter, og hvis de gør det, er dette gået i stykker, eller taxachaufføren nægter at bruge det. Derfor bliver du nødt til at forhandle. En rimelig pris for en tur til byen er 50 Yuan renminbi, men i starten vil den forlangte pris være væsentligt højere. En tur til Chengdus centrum tager 20-30 minutter.

Lufthavnsparkering 

Uden for den nye terminal er der en stor parkeringsplads. Du betaler 5 Yuan renminbi for den første time og derefter 2 Yuan renminbi per halve time. Du betaler 50 Yuan renminbi per dag. Disse priser gælder for udendørsparkeringspladser; priserne for parkeringshuset er noget højere.