Services

Servicer

Hoteller

Der er et hotel i Kunming Lufthavn, den moderne Jia Lu Da Airport Hotel (tlf.: +86(0)871 351 6666), som hovedsageligt et tiltænkt forretningsrejsende. Andre hoteller i nærheden af lufthavnen omfatter Kunming International Airport Sightseeing Hotel‎ (tlf.: +86(0)871 732 5188), Guan Du Hotel (tlf.: +86(0)871 716 9988) og Mandarin Hotel Yunnan (tlf.: +86 (0)871 809 5556).‎ For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser.

Butikker og restauranter

Indkøbsmuligheder i Kunming Lufthavn er begrænsede. Der er kun en toldfri butik, der også fungere som gave- og souvenirbutik, der byder på lækre lokale produkter. De få restauranter og caféer er primært rettet mod kinesiske kunder.

Bagage

På terminalens anden sal er der en skranke til at aflevere bagagen til en pris af 5 Yuan renminbi for fire timer.

Information

Der er informationsskranker (tlf.: +86(0)871 711 6114) både i Ankomst- og Afgangshallerne. Det betyder ikke, at du også vil få de informationer, du søger. Selv om nogle medarbejdere taler (noget) engelsk, de fleste kun taler kinesisk. For information om flytider, kan du ringe til +86(0)871 96566, hvor (det meste af tiden) engelsktalende personale står til rådighed. 

Forretning 

Bortset fra nogle grundlæggende faciliteter som fax og fotokopiering ved de generelle informationsskranker og Best Commercial VIP Lounge, tilbyder Kunming Lufthavn ikke business faciliteter. Til dette skal du henvende dig til Jia Lu Da Airport Hotel (se Hoteller), som også tilbyder møderum og konferencelokaler.

Faciliteter for handicappede

Kunming Lufthavn har god tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer, toiletter og telefoner. På korttidsparkeringspladsen er også reserveret pladser til handicappede rejsende. 

Andre servicer

Du kan finde hæveautomater spredt rundt om i terminalen. Kunming Lufthavn har ingen vekselkontorer, men du kan veksle penge i Bank of China i Ankomsthallen. Her finder du også skranker til at booke et hotelværelse, og til at købe busbilletter til Kunming.