Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse mellem lufthavnen og Kunming. Der er busser til én af de to togstationer i byen, hvorfra du kan rejse videre til andre destinationer.

Bil og bus

Kunming Lufthavn ligger kun fire kilometer fra byens centrum og er let tilgængelig med udlejningsbil. Kun Shi Motorvej fører direkte til lufthavnen. Denne motorvej forbinder med både den ydre og indre ringvej i Kunming. Gennem disse ringveje kan du nemt komme til enhver destination i byen. Husk do på, at mange destinationer kun er angivet på kinesiske.

Tre bybusser (52, 67 og 78) forbinder lufthavnen med Kunming. Disse busser har deres endestation på en af de to togstationer i byen. 

Mange hoteller tilbyder en pendulbus-service.

Biludlejning Kunming Wujiaba Lufthavn

I Ankomsthallen er der kun kinesiske biludlejningsfirmaers skranker. I de fleste tilfælde udlejer de biler med chauffør.

Taxa

Uden for Ankomsthallen holder der taxaer. Ikke alle taxaer har et taxameter, og når de gør det, hævder chaufførerne ofte, at det er gået i stykker. En tur til byen tager omkring 20 minutter og koster cirka 15 Yuan renminbi.

Lufthavnsparkering 

Korttidsparkeringspladsen ligger uden for terminalen. En udendørs langtidsparkeringsplads ligger lidt længere ude. Mere information om parkering i Kunming Lufthavn, gennem tlf.: +86(0)871 711 6114.