Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hotel i Beirut Lufthavn. De nærmeste hoteller ligger nord for lufthavnen, på stranden, som Coral Beach Hotel and Resort‎ (tlf.: +961(0)1 859 000). Andre hoteller i nærheden af lufthavnen omfatter Ramada Beirut Downtown‎ (tlf.: +961(0)1 990 299), Hazmieh Rotana Hotel (tlf.: +961(0)1 458 000) og Le Gray Hotel Beirut‎ (tlf.: +961(0)1 971 111). For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser.  

Butikker og restauranter

Der er ikke mange spise- og drikkefaciliteter i Beirut Lufthavn, men de er store. I Ankomsthallen finder du restauranten Akle og café Matik. I Afgangshallen er der en japansk fiskerestaurant. Derudover er der nogle små snackbarer og caféer. Beirut Lufthavn har et stort antal butikker, herunder en del toldfrie butikker. 

Bagage

Du har ikke mulighed for at opbevare din bagage. For tabte bagage skal du henvende dig til Middle East Airlines kontor.

Information

I både Ankomst- og Afgangshallerne er der informationsskranker til forespørgsler om Beirut Lufthavn, flytider og lufthavnsservice. I Ankomsthallen er der et kontor for Turistministeriet, hvor du kan spørge om steder der er værd at se i Beirut og resten af Libanon.

Forretning 

Der er to lounges i Beirut Lufthavn: LAT lounge og Cedar lounge. I sidstnævnte kan du ikke bare telefaxe, fotokopiere eller bruge internettet, men bestemt også nyde en drink i hvad der bedst kan beskrives som en stor overdækket have. Businesshoteller i Beirut (se Hoteller) tilbyder omfattende faciliteter til forretningsrejsende, for eksempel møderum og konferencelokaler.  

Faciliteter for handicappede

Beirut International Lufthavn har fremragende tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer og toiletter, og også lavtsiddende telefoner.

Andre servicer

Der er banker, vekselkontorer og hæveautomater spredt rundt om i terminalerne. Førstehjælpsstationen kan kontaktes gennem telefonnummeret +961(0)1 629 088, lokal 2020. Der er 15 internetkiosker, og trådløst internet (Wi-Fi) er tilgængelige overalt i terminalen, men det er ikke gratis. For at bruge trådløst internet skal du købe en billet forsynet med en adgangskode i den toldfrie butik. Nogle restauranter tilbyder gratis Wi-Fi adgang for kunder.