Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til Beirut Lufthavn. 

Bil og bus 

Lufthavnen ligger 9 kilometer syd for Beiruts centrum, i byens forstæder. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil: fra byens centrum fører Hafez el Asad vejen direkte til lufthavnen. Vejen til Beirut International Lufthavn er tydeligt skiltet. 

Der er ingen regelmæssige busforbindelse mellem lufthavnen og Beiruts centrum. Du kan dog komme til byen med minibus. De holder ikke foran Ankomsthallen, men foran Afgangshallen.  

Biludlejning Lufthavn 

I Beirut International Lufthavn findes biludlejningsskrankerne i Ankomsthallen. Otte udlejningsfirmaer er repræsenteret: internationale udlejningsfirmaer Avis, Budget, Hertz og National, og de lokale udbydere Hala, CityCar, LenaCar og Catrans. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af servicen som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

Man genkender de officielle taxaer på lufthavnens logo på siden. Disse taxaer har faste priser. Der er også uofficielle taxaer, som du bliver nødt til at forhandle dig frem til en klar pris på forhånd med chaufføren. Nogle chauffører beder om latterlige priser. En tur til Beiruts centrum koster omkring 15.000 libanesiske pund.  

Lufthavnsparkering 

Der er en stor parkeringsplads uden for terminalen med moderne betalingsfaciliteter og plads til næsten 2400 biler. Du betaler 3500 pund for den første time, 6000 pund for den anden time og 7500 pund for den tredje time. Prisen for én dag løber op til 18.000 pund. Alle priser er eksklusive 10 % moms.