Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i Kota Kinabalu Lufthavn, men der er nogle i nærheden, herunder to Shangri-La hoteller: Tanjung Aru Resort (tlf.: +60(0)88 327 878) og Rasa Ria Resort‎ (tlf.: +60(0)88 792 888).  Andre hoteller i nærheden af lufthavnen er Megah D'Aru Hotel (tlf.: +60(0)88 239 666), Crown Borneo Hotel‎ (tlf.: +60(0)88 231 768) og Seapark Condotel (tlf.: +60(0)88 282 828).

Butikker og restauranter

Der er restauranter og (snack) barer i Afgangshallen (inden toldvæsen). I butikkerne, bag toldvæsen, finder du, ud over de sædvanlige toldfrie butikker, en guldsmed, en souvenirbutik og en butik, der specialiserer sig i frosne fiskeprodukter.

Bagage

I Afgangshallen kan du opbevare din bagage i bagagebokse. I nærheden af bagageudleveringsområdet er der en skranke til tabte og fundne genstande.

Information

Både i Ankomst- og Afgangshallerne er der informationsskranker til forespørgsler om flytider og lufthavnsservicer.

Forretning 

Bortset fra basale faciliteter som fax, fotokopiering og internetadgang, tilbyder Kota Kinabalu Lufthavn ikke business faciliteter. Til dette formål, skal du henvende dig til luksushotellerne og resorterne (se Hoteller), som har møderum og konferencelokaler til rådighed.

Faciliteter for handicappede

Kota Kinabalu Lufthavn har en god tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer og toiletter.

Andre servicer

Maybank og CIMB Bank har vekselkontorer i Ankomst- og Afgangshallerne. Du kan finde hæveautomater spredt rundt om i terminalerne. Førstehjælpsstationen ligger i stueetagen (Ankomsthallen). Trådløst internet (Wi-Fi) er kun tilgængelig i VIP-loungen i Kota Kinabalu Lufthavn.