Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen hoteller i lufthavnen, men Elaf Jeddah Hotel (tlf.: +966(0)2 215 0525) ligger i nærheden. Andre hoteller i nærheden af Jeddah Lufthavn er: Dalat al-Mataar Hotel (tlf.: +966(0)2 685 7788), Golden Tulip Hotel (tlf.: +966(0)2 631 2201) og Albilad Hotel (tlf.: +966(0)2 694 4777). Disse sidste tre hoteller ligger ved Det Røde Hav, halvvejs lufthavnen og Jeddahs centrum. For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser. 

Butikker og restauranter

Der er et godt udvalg af restauranter, cafeer, (snack) barer og butikker, både foran og bagved toldvæsen. Der er ingen specielle toldfri butikker, fordi alle varer i Saudi-Arabien er toldfri. Ingen alkoholiske drikke serveres eller sælges i Jeddah Lufthavn.

Bagage

Du kan opbevare din bagage i et skab eller aflevere det ved en skranke. For at forhøre dig om forsvundne genstande, ring til +966(0)2 685 5526.

Information

I Ankomsthallen er der en informationsskranke (tlf.: +966(0)2 640 5000) til forespørgsler om Jeddah Lufthavn, flytider og lufthavnsservicer. Næsten alle medarbejdere taler engelsk, og nogle gange endda fransk eller tysk.

Forretning

I forskellige VIP-lounges kan du faxe, fotokopiere og bruge internettet. Omfattende business faciliteter (herunder møderum og konferencelokaler) tilbydes af Elaf Jeddah Hotel (se Hoteller).

Faciliteter for handicappede

Jeddah Lufthavn har god tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer og toiletter. Lige foran terminalens parkeringspladser er der blevet reserveret parkeringspladser til handicappede rejsende.

Andre servicer

Du kan finde banker, vekselkontorer og hæveautomater spredt rundt om i terminalerne. Trådløst internet er også tilgængeligt (ikke gratis), og der er et postkontor i Ankomsthallen. Bag ved toldvæsenet er der en stor moske.