Transport

Lokal transport

Tog

Med opførelsen af nye terminaler, vil en ny højhastigheds-jernbane-forbindelse fra lufthavnen til Jeddah også blive bygget. Det er endnu ikke kendt, hvornår denne linje vil være driftsklar.

Bil og bus

Lufthavnen ligger 19 kilometer nord for Jeddahs bycentrum. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil: Det ligger både langs motorvejen til Mekka og den til Medina. Turen fra lufthavnen til Mekka vil tage omkring 1 time. 

Der er ingen busforbindelser til lufthavnen. 

Biludlejning Jeddah Lufthavn

I Ankomsthallen kan du finde biludlejningsfirmaernes skranker. Ud over de internationale udlejningsfirmaer Avis, Budget og Hertz, er der også lokale udlejningsfirmaer til stede. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af den service, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

Der er et enormt antal af taxaer uden for Ankomsthallen. Der er fastsatte takster, afhængig af destinationen i eller omkring Jeddah betaler du 50-100 riyal. Du skal regne med 20-30 minutter til Jeddah.

Lufthavnsparkering 

Der er en stor parkeringsplads uden for terminalen. De første 15 minutter er gratis, og derefter betaler du 3 riyal per time.