Services

Servicer

Hoteller

Du kan finde såkaldte Transit hoteller i alle terminaler. Disse er primært beregnet til at friske sig op eller hvile i mellem flyskift. Det eneste 'rigtige' hotel i lufthavnen er Crowne Plaza Hotel (tlf.: +65(0)6823 5300), forbundet med Terminal 3. Andre hoteller i nærheden af lufthavnen omfatter Changi Village Hotel (tlf.: +65(0)6496 7699), Aloha Resort (tlf.: +65(0)6581 9033) og Cameron Hotel (tlf.: +65(0)6545 1816).‎ For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser.

Butikker og restauranter

Singapore Lufthavn er ikke kun en af de bedste lufthavne i verden, når det drejer sig om service, men der er også et stort antal restauranter, caféer, (snack) barer og butikker. De fleste holder åbent 24 timer i døgnet. For at spise kan du vælge mellem adskillige asiatiske specialiteter, men der er også vestlige restauranter og fastfood kæder. For dem, der kan lide at shoppe, får de rig mulighed for dette i Singapore Lufthavn. Shoppingsområdet er stort, varieret og du kan selvfølgelig også købe toldfri varer.

Bagage

I alle terminaler kan du opbevare din bagage i bagagebokse. For tabte og fundne genstande skal du henvende dig til en af informationsskranker, som du finder spredt rundt om i terminalerne.

Information

Spredt rundt om i terminalerne finder du informationsskranker til forespørgsler om Singapore Lufthavn, flytider og servicer. Der er også adskillige informationsstande, der er udstyret med touch skærme. Du kan også direkte kontakte personalet ved informationsskranken ved at ringe gennem et af lufthavnens telefoner. 

Forretning

På Transit hoteller finder du Businesscentre, som tilbyder fax, fotokopiering og internetadgangsfaciliteter. Mødelokaler er også tilgængelige. For reservationer ringer du +65(0)6542 5538 (Terminal 1), +65(0)6542 8122 (Terminal 2) eller +65(0)6823 5300 (Terminal 3). På iConnect Centret i Terminal 2 kan du indkalde til videokonferencer. Mere omfattende business faciliteter tilbydes af Crowne Plaza Hotel (se Hoteller).

Transit-lounges, såsom Rainforest Lounge (hjemmeside) og Plaza Premium-lounge er fremragende. De tilbyder for eksempel en spa, brusere og stillerum.  

Faciliteter for handicappede

Singapore Lufthavn har fremragende tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer og toiletter og også lavtsiddende telefoner. Du kan leje kørestole via klinikservice (se Førstehjælp i Andre servicer).

Andre servicer

Der er pengeinstitutter og vekselkontorer, hvoraf nogle holder åbne 24 timer i døgnet. I adskillige steder finder du hæveautomater, hvor du kan veksle penge. På Transit-lounges er der computere med gratis internetadgang; på de fleste steder har du også adgang til gratis trådløst internet. Førstehjælp fås på den medicinske klinik (tlf.: +65(0)6543 1118 eller +65(0)6543 2223). Lufthavnen har også en swimmingpool, en spa, et fitness center, brusere, massageklinikker, frisører og et stilhedscenter. På de fleste dametoiletter er der faciliteter til at skifte bleer på børn. Der er også nogle smukke anlagte haver. Rygningsområder kan findes indenfor såvel som udenfor, men i Budget Terminalen kun på udendørs terrassen.