Transport

Lokal transport

Tog

Togstationen er forbundet med Terminal 2. Det tager cirka en halv time for at komme fra lufthavnen til Singapores centrum. Mere information på Singapore Metro Rail Transport hjemmesiden. 

Bil og bus

Lufthavnen ligger 20 kilometer nordøst for Singapores centrum. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil gennem Østkyst Boulevard. Det er en betalingsvej, som du skal betale elektronisk. Biludlejningsfirmaerne i lufthavnen sælger de nødvendige chipkort.

Bus 36 forbinder lufthavnen med byens centrum. Bussen stopper ved Terminal 1, 2 og 3. Turen tager omkring en time. I Ground Transportation Centre i Ankomsthallen i Terminal 1 kan du få information om alle transportformer til og fra lufthavnen.

Biludlejning Singapore Changi Lufthavn

Udlejningsfirmaet Avis har skranker i alle terminaler; Hertz er kun til stede i terminalerne 2 og 3. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af den service, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

Uden for Ankomsthallen kan du finde taxaer, 24 timer i døgnet. Du kan også vælge at dele taxa, de såkaldte Maxi Cabs. De kører frem og tilbage mellem Singapore Lufthavn og hoteller i byen.

Lufthavnsparkering

Der er adskillige parkeringspladser i Singapore Lufthavn. Der er parkeringspladser tæt på terminaler 1 og 3, og i nærheden af terminal 2 vil du finde et stort parkeringshus med plads til 2600 biler. Antallet af parkeringspladser i nærheden af Budget Terminalen er begrænset.