Services

Servicer

Hoteller

Indkvarteringsmuligheder, der ligger tættest på Colombo Lufthavn er The Gateway Hotel (tlf.: +94(0)11 544 0000), Ramada Katunayaka Hotel (tlf.: +94(0)11 225 3646) og Hotel Goodwood Plaza (tlf.: +94(0)11 5736 000). Forretningshoteller i Colombo inkluderer Hilton Colombo (tlf.: +94(0)11 249 2492) og Taj Samudra Hotel (tlf.: +94(0)11 244 6622). For flere hoteller og online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser. 

Butikker og restauranter 

Colombo Lufthavn har et rimeligt udvalg af butikker, herunder toldfri butikker og mange elektronikbutikker (fra tv til vaskemaskiner og ventilatorer), men også butikker, der specialiserer sig i Sri Lankas produkter (herunder øens berømte te). Sri Lanka Airlines har to restauranter i lufthavnen. Der er også nogle caféer og (snack) barer.

Bagage

I Colombo Lufthavn er der ikke mulighed for at opbevare din bagage. I den centrale hal er der en skranke til tabte og fundne genstande (tlf.: +94(0)11 225 3048). I nærheden af terminalens indgang finder du dragere, der arbejder til fastsatte priser. 

Information

Både i Ankomst- og Afgangshallerne er der en informationsskranke til forespørgsler om Colombo Lufthavn, flytider og lufthavnsservicer. I Ankomsthallen kan du også finde rejsebureauer og Turistbureauet.

Forretning

I Colombo Lufthavn er der ingen faciliteter til forretningsrejsende end de basale faciliteter som fax, fotokopiering og internetadgang i VIP-loungen (Silk Rute Lounge). Hotellerne i nærheden af lufthavnen og forretningshotellerne i Sri Lankas hovedstad (se Hoteller), tilbyder omfattende faciliteter til forretningsrejsende.

Faciliteter for handicappede 

Colombo Lufthavn har god tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer og toiletter. 

Andre servicer

Du kan finde pengeinstitutter, vekselkontorer og hæveautomater spredt rundt om i terminalerne. Der er også et postkontor i Ankomsthallen. Her kan du finde Førstehjælpsstationen (tæt på bagageudleveringsområdet). Der er også puslerum.