Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen direkte togforbindelse til Colombo Lufthavn, med der er en station tæt på: Katunayaka Togstation ligger mindre end én kilometer fra terminalen. Pendulbusser kører mellem lufthavnen og togstationen, hvor du kan tage Lufthavnens Express Tog til Colombo.

Bil og bus

Lufthavnen ligger i Katunayake, 35 kilometer nord for Sri Lankas hovedstad, Colombo, og 8 kilometer sydøst for det populære badested Negombo. Lufthavnen er let tilgængelig med en udlejningsbil. Lufthavnen ligger langs motorvej A3 (Peliyagoda-Puttalam Motorvej) mellem Negombo og Colombo.

På omkring en halv kilometer kan du finde pendulbusser, der kører til og fra busstationen. Fra busstationen er der køremuligheder til forskellige byer, herunder Colombo, Negombo, Kandy og Galle.

Biludlejning Colombo Lufthavn

I Ankomsthallen kan du finde biludlejningsfirmaernes skranker. I Colombo Lufthavn er der ingen internationale udlejningsfirmaer til stede, men der findes lokale udbydere som Abans og Nambo. Mange udlejningsfirmaer tilbyder kun biler med chauffør. 

Taxa

I Ankomsthallen er der en stand, hvor du kan hyre en taxa (tlf.: +94(0)11 225 3097), men du betaler til chaufføren. Der er faste priser til forskellige destinationer, og priserne er fordelt på taxaer med og uden aircondition.

Lufthavnsparkering 

Lige uden for terminalen er der en korttidsparkeringsplads. Langtidsparkeringspladsen ligger en smule længere ude. Du betaler per dag (eller en del af dagen): 150 rupier for korttidsparkering, 50 rupier for langtidsparkering.