Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til Ankara Esenboga Lufthavn. 

Bil og bus

Ankara Esenboga Lufthavn ligger 28 kilometer nordøst for den tyrkiske hovedstads centrum. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil: fra ringvejen (O-20), omkring Ankara, fører Özul Blvleads til lufthavnen. Vejen er tydeligt signaleret med skilte. 

Bybusser (linje 442) opretholder forbindelsen mellem lufthavnen og Ankaras centrale busstation. Busselskabet Havas tilbyder en pendulbus service til den tyrkiske hovedstad, med stop i Cubuk, Pursaklar, Haskoy, Kecioren og Etlik (rejsetid: omkring 50 minutter).

Biludlejning Ankara Lufthavn

I ankomsthallen findes der biludlejningens skranker. Fire udlejningsfirmaer er til stede i Ankara Lufthavn: Avis, Budget, Hertz og National. Du kan også bestille en udlejningsbil ved hjælp af de servicer EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

Uden for ankomsthallen er der mange taxaer, som er udstyret med taxameter. En tur med taxa fra Esenboga Lufthavn til Ankaras centrum koster omkring 45 tyrkiske lira.

Lufthavnsparkering 

Det store parkeringshus i lufthavnen er direkte forbundet med terminalen. Der er også en stor udendørs parkeringsplads. På lufthavnens hjemmeside kan du udregne, hvor meget du skal betale for at parkere i Ankara Esenboga Lufthavn.