Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen togforbindelse til Milas Bodrum Lufthavn. 

Bil og bus

Lufthavnen ligger 36 kilometer nordøst for badebyen Bodrum og 16 kilometer syd for Milas. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra Bodrum følger du motorvejen til Milas (D330). Udgangen til lufthavnen er tydeligt skiltet. Turen fra lufthavnen til Bodrum tager omkring 45 minutter; til Milas 20 minutter.

Selskabet Havas har en pendulbus mellem lufthavnen og nogle populære hoteller i Bodrum.

Biludlejning Bodrum Lufthavn 

I Ankomsthallen kan du finde biludlejningsfirmaernes skranker. Adskillige udlejningsfirmaer er til stede i Bodrum Lufthavn, herunder lokale og internationale udbydere, såsom Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt. Du kan også bestille en udlejningsbil på forhånd ved hjælp af den service, som EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i ét tilbud.

Taxa

Uden for Ankomsthallen kan du finde taxaer. (faste) priser til forskellige destinationer er tydeligt angivet på et skilt. En taxa til Bodrum koster 45 euro; til Kusadasi 85 euro. Den officielle valuta i Tyrkiet er lira, men chaufførerne tager også imod euro.

Lufthavnsparkering 

Der er en udendørsparkeringsplads uden for terminalen. Der er ingen adskilte steder for langtidsparkering, og ingen efterlader sin bil her om natten.