Services

Servicer

Hoteller

Der er ingen mangel på indkvarteringsmuligheder i denne del af Tyrkiet. Hoteller i nærheden af lufthavnen inkluderer Spa & Thermal Hotel ThermeMaris (tlf.: +90(0)252 694 8334), Dalaman Airport Lykia Resort Hotel (tlf.: +90(0)252 692 1777), Park Hotel (tlf.: +90(0)252 692 3157) og Hilton Dalaman Resort & Spa (tlf.: +90(0)252-4441981). For flere hoteller og for online bestilling, kan du kigge på Booking.com. De tilbyder et stort udvalg af hoteller til konkurrencedygtige internetpriser. 

Butikker og restauranter

I Dalaman Lufthavn er der et rimeligt udvalg af restauranter, caféer og (snack) barer, men du betaler en høj pris for mad og drikkevarer. Med hensyn til shopping er der de sædvanlige toldfri butikker og også nogle souvenirbutikker. 

Bagage

I Dalaman Lufthavn har du ikke mulighed for at opbevare din bagage. Der er en skranke til tabte og fundne genstande i nærheden af bagageudleveringsområdet.

Information

I Ankomsthallen er der en informationsskranke til forespørgsler om Dalaman Lufthavn, flytider og lufthavnsservicer.

Forretning

Dalaman Lufthavn tilbyder ingen businessfaciliteter. Lufthavnen er primært rettet mod turister, ligesom hotellerne og feriestederne i denne del af Tyrkiet.

Faciliteter for handicappede 

Dalaman Lufthavn har god tilgængelighed for handicappede. Der er kørestolsramper, tilpasset elevatorer og toiletter.

Andre servicer

Der er to pengeinstitutter (Vakıfbank og Denizbank), vekselkontorer og hæveautomater i den centrale hal. Her kan du også finde Førstehjælpsstationen. Derudover er der adskillige rejsebureauer. Trådløst internet (Wi-Fi) er tilgængelig, men du skal købe et forudbetalt kort for at få adgang til det. Lufthavnen har et legehjørne med computerspil.