Services

Servicer

Hoteller

Dubai International Hotel (tlf.: +971(0)4 2244 000) ligger i lufthavnen (Sheikh Rashid Terminal). For flere hoteller onlinereservationer, besøg venligst Booking.com. Denne hjemmeside tilbyder en bred vifte af hoteller til konkurrencedygtige (internet) priser.

Butikker og restauranter

I terminalerne er der mange butikker, restauranter og (snack) barer.

Bagage

Flere lounges tilbyder bagageopbevaring.

Information

Informationsskranker ligger overalt i lufthavnen. T1 har en DTCM Turistkiosk for turistinformation.

Forretning

Connect Business Center ligger ved Dubai International Hotel i lufthavnen. Der er flere mødelokaler og et konferencelokale med alle tænkelige faciliteter til rådighed. Ud over Connect, har lufthavnen også Global Link Business Center i nærheden af gate 16 ved afgangshallen. Global link Business Center har arbejdsstationer med internetadgang, blandt andre ting.

En særlig VIP-service (Al Majlis) kan ledsage rejsende i luksus gennem lufthavnen. Der er mange lounges med internetadgang, der er placeret på terminalerne.

Adgang for handicappede

Dubai International Lufthavn har kørestolsramper og tilpasset elevatorer og toiletter. På afgangshallen (mellem rækkerne A og B) er der skriveborde til rejsende med handicap (tlf.: +971(0)2 162 016). 

Andre servicer

Alle terminaler har banker, vekselkontorer og pengeautomater. En lægeservice er tilgængelig i stueetage af terminal 1, ved siden af gate 13. Ud over dette, har lufthavnen et legerum for børn, en afslapningsrum for kvinder, 4 bederum (separate værelser til mænd og kvinder). Der er særlige organiserede ture for studerende.