Services

Servicer

Hoteller

I Ankomsthallen er der en skranke for at reservere hoteller. Hoteller i lufthavnens omkringliggende område er: Larco Hotel (tlf.: +357(0)24 657 006), Adonis Beach Hotel (tlf.: +357(0)24 656 644) og Layiotis Hotel Appartments (tlf.: +357(0)24 624 700). For flere hoteller og for at reservere online kan du gå til Booking.com. De har et stort udbud af hoteller med stor internet priser.

Butikker og restauranter

Larnaca Lufthavn har et meget begrænset udvalg af butikker og restauranter. I Afgangshallen kan du finde en snackbar og en restaurant, derudover er der en cafe i den Central Hall.

Bagage

Skranken for tabte og fundet genstande kan findes tæt på bagagebåndet i Ankomsthallen. Du kan ikke opbevare bagage. For tabte bagage (tlf.: +357(0)24 643 314).

Information

There is a small office for the Cyprus Tourism Bureau in the Arrivals Hall. In addition there are counters for several airline companies and travel agencies.

Forretning

Der er en lounge for Cyprus Airways med et businesscenter (tlf.: +357(0)24 692 661) i Afgangshallen. Her kan du sende fax, kopiere og bruge computere med internetforbindelse. Der er ingen mødefaciliteter i Larnaca Lufthavn.

Faciliteter for handicappede

Terminalbygningen er meget tilgængelige for handicappede. Der er tilpasset elevatorer, toiletter og kørestole til rådighed. Tæt på indgangen er der parkeringspladser reserveret for handicappede.

Andre servicer

Der er banker og et par hæveautomater. Du kan finde et postkontor og en Førstehjælpsstation i Ankomsthallen.