Transport

Lokal transport

Tog

Der er ingen tog, der kører på Cypern.

Bil og bus

Larnaca Lufthavn ligger fem kilometer syd for byen Larnaca på den sydlige kyst af Cypern, hvor de vigtigste turiststrande ligger. Hovedstaden Nicosia ligger 40 kilometer mod nord.

En bybus kører hver time til centrummet af Larnaca, denne bus kører kun fra mandag til fredag, derudover er der også en Intercity Bus, grøn bus (tlf.: +357(0)24 643 492), der kører til Nicosia.

Biludlejnig - Cyprus Lufthavn

Der er kontorer fra ti biludlejningsselskaber: Argus, Avis, Budget, Europcar, Hertz, National Astra, Petsas, Thames, Sixt og Thrifty. Du kan også reservere en udlejningsbil i forvejen ved at anvende tjenesten EasyTerra tilbyder. De sammenligner satserne for flere udbydere i et enkelt tilbud.

Taxa

Der er et opslagstavle hængende i Ankomsthallen med de nuværende taxapriser til forskellige destinationer. Taxaer holder parkeret foran Ankomsthallen. Cypern Lufthavn Transport (tlf.: +357(0)26 323 422) og Akropolis Transport (tlf.: +357(0)24 622 000) tager sig af transport med taxa og minibus.

Parkering

Der er en stor parkeringsplads foran terminalen. Der er ingen forskel mellem kort- og langtidsparkering, du betaler et fast beløb i timen, men prisen er alligevel lav.