Services

Servicer

Hoteller

Zleephotel (tlf.: +45(0) 7023 5635) et det eneste hotel i lufthavnen. For flere hoteller og onlinereservationer, besøg venligst Booking.com. Denne hjemmeside tilbyder mange hoteller til konkurrencedygtige (internet) priser.

Butikker og restauranter

Inde i terminalen er der forskellige valgmuligheder: Butikker, restauranter, barer og fastfood.

Bagage

For tabte og fundne genstande, henvend dig venligst til skranken i ankomsthallen (tlf.: +45(0)76 50 52 34). Det er også muligt at spørge om tabt bagage online. Lufthavnen har bagagebokse.

Information

For generel information om Billund Lufthavn, ring venligst til (tlf.: + 45(0)7650 5050), eller spørg online for flere valgmuligheder. Ankomsthallen har et rejsebureau. Her kan du få alle former for turistinformation.

Forretninger

Møde & Konferencecenter (tlf.: +45(0)7 650 5450) ligger på tredje sal på passagerterminalen. Det tilbyder omfattende catering, en VIP-rum og 6 kontorer og mødelokaler. Der er 2 lounges inde i afgangshallen.

Adgang for handicappede

Billund Lufthavn har kørestole til rådighed, men også har teleslynger til hørehæmmede (fra check-in skranke B12). Der er en række parkeringspladser, der er forbeholdt handicappede. Hertil kommer, at lufthavnen har tilpasset elevatorer og toiletter.

Andre servicer

Inde på passagerterminalen er der et vekslingskontor, et rejsebureau, en internetcafé og mange internet hot spots og en hæveautomat.